Hansya Amie .
Busy Busy Busuk . Campur 2xxx .
10/06/13 - 10:20 PTG - 2 comments

Haai uolss. How are you girls?  i hope u are in the pink of health ye . Haa, english lah sangat kan ?Aww. Uih, lame betul tak update blog kucinta hi kucing ni . miss miss you larhhh. Semenjak buka sekolan ni kan, memang sibuk giloss loss. tengok lah , ejaan pon dah tak betul mmm. dekat sekolah memang stress lah. Belajar uih. Tadi dah kena marah dengan cikgu sains . Oh My God . Memang marah lah cikgu tu . Hanis tengok cikgu sains Hanis macam sedih , sebab setiap kali periksa sains , soalan sama je, tapi mesti ada orang yang salah. keukk . Haha. I promise to my teacher that i wont hurt her again . Koh Koh. Ayat tak boleh blah. 


Hanis Hanis Hanis, u sedar tak ? U tu nak ambil PMR tahun ni? U sedar tak? Asyik Online mukabuku, edit blog? Ape semua tu? Ape ? Hah. Hanis rasa macam . Macam . Macam nak meletup. Kebabommm. Hanis dapat rasakan bahawa ni kali terakhir Hanis update blog ni. Al - maklumlah . Takut tak sempat . Hah? apesal plak? Truthly, Hanis rasa macam rugi giloss lah. rugi rugi rugi . Asyik main mukabuku,. Rugi sangat. Kalau Hanis buat latihan sejarah ke? Besttt . Mesti rasa pandai. Kwwwww. dapat ilmu. Ni asyik tengok harry potter je. Tak jemu ke Hanisssss ! 


By the way, selama Hanis hidup di muka bumi ni, takde sorang pun yang pernah panggil Hanis ni Syazana. Betul ni . Serius . Tapi semenjak pindah ke sekolah baru ni. Mentor Hanis yang panggil Hanis ni Syazana . What the spoil . Huuek. Mentor Hanis tu. Woahh. Cikgu tu sorang je yang panggil Hanis camtu, cikgu lain tak pon. What skjeriuvnlrbi. Redha jelah. Best juga kalau panggil syazana kan. Lain dari yang lain . Yuuuhuuu.


Seterusnya,  Hanis memang nak sangat 8A . Sape tak nakkkkkkkk? what what ? cool kan kalau dapat 8a . Cikgu mesti tak pandang rendah kan. But, kalau tak usaha camne nak dapat 8a , wohoiii. Please lah . Please lah Hanis ouiii. Wake up Wake up Wake up untuk masa depan anda Hanis . Nak kerja sedap, nak makan sedap, nak ada rumah besar, nak ada kereta mahal . Senang je Hanis !!! Just Study with all of your heart and study until u success Hanis . Hanisssssessss. 


What else ? Hanis , tolonglah siapkan kerja kursus segala bagai and segala buku latihan yang dibeli , diberi, dicuri. ekk. silap. di pinjam. Siapkan secepat mungkin . Sebaik baiknya sebelum bulan tujuh !!!! Please lah Hanis . what ocnhrvijufg. Arghh. So happy.


Assalamualaikum. 



*entry kutuk, ajar, nasihat , diri sendiri



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang