Hansya Amie .
Haiwan Paling Berbahaya Di Dunia .
3/06/13 - 5:20 PTG - 0 comments


Hello world ! Hanis di sini , hey all. hi. Stress sungguh hari ni, tadi Hanis ada buat header and cursor baru untuk blog ni. Then, bila dah siap semua nya , tiba - tiba tak boleh nak save ! Arghh. kejam bangat sih . Pity on me. Lenguh buat tu. Last last restart netbook, pastu tak jadi nak buat header lah. Terus update blog ni jelah. haaaa. Walau bagaimanapun, kali ni Hanis nak kongsi dengan korang tentang Haiwan paling berbahaya di dunia . Hah? Korang tahu tak lagi? Penting ni. Kalau korang jumpe ke? Haaa. Jom saksikan bersama-sama apakah rupa bentuk dan nama haiwan ini.




 Poison Dart Frog .











 Cape Buffalo











 Beruang Kutub










 Singa Afrika .









Oklah semua. Sebenarnya ada banyak lagi haiwan yang bahaya ni, tapi apakan daya. Line internet slow sangat , tunggu gambar loading lambat giloss, sempat tidur dulu baru siap loading nya . Serius ni . Haha. So, setakat ni jelah yang boleh Hanis kongsikan dengan korang..Nanti kalau line dah ok dan laju Hanis sambung lagi ea. Haaa. Tak pun Hanis buat pasal mnde lain plak. Oklah Semua. Btw , 5 Hari je lagi cuti pastu . jeng jeng jengg sekolah dah bukaaaa. Miss my sister and friends. Assalamualaikum.

























Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang