Hansya Amie .
Happy Birthday To Oyah .
4/06/13 - 8:55 PTG - 4 comments


Hai uollss .. Korang yang sedang baca entry ni , mesti baca dalam hati kan. Hanis yang menaip pon baca dalam hati gak . ngeks betul Hanis ni..pelik jee. Ok Ok, sebenarnya Hari ni Harijadi Adik Hanis yang cute miut iaitu Oyah !!! Nak tengok gambar Oyah ?


Scroll
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Oyah !! Happy Birthday To You .


Sebenarnya , tak beli kek pon untuk oyah . sedihkan . isk isk isk . Walaupun tak beli, ada orang yang baik hati + rajin giloss buatkan kek untuk Oyah !!  Nak tahu sape ? Sape lagi kalau bukan kakak Hanis, Bella Amie . Best plak keknya. Dahlah dia punya cream warna putih , biru dan purple . Pink takde ! tapi awesome sangat dongg . Nak tengok gambornye . Sorry lah Hanis tak masukkan lagi dalam komputer , tak jumpa cari wayar usb . Nanti bila dah masukkan , Hanis letak dekat dalam fanpage ea. malas nak buat entry . Dah buat sekali ni , dahlah tu.

Bila Oyah dah besar nanti , Hanis akan suruh dia baca entry ni. Hihi. Happy Birthday to you. Hanis masih ingat lagi , masa hari pertama Oyah dilahirkan . Ahh ! panjang pula cerita . malas lah. Haha. Oklah semua weyhhhh. Assalamualaikum.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang