Hansya Amie .
Kembali Ke Asrama .
6/06/13 - 5:15 PTG - 2 comments



Hai uollss. Apa khabar semua? Sihat sihat belaka kan? Dah sehari tak update . Kehkeh. Truthly , Hanis baru habis buat latihan sejarah ni. Arghh, pening kepala , buat 2 set jew, dah ngantuk. Haha. So sad Hanis, You are a Lazy Girl . Kahkah. Oh My God. Semenjak cuti ni, hari - hari duk tengok cerita . Hari ni adik Hanis pasang cerita Aku Ada Kau Ada . Ape ke best nye? Haha. Hanis suka part nyanyi pakai baju putih tu je. haa. Sweet je. 

Based on the title kat atas tu, kembali ke asrama , bukan Hanis yang kembali ke asrama  tapi kakak and adik Hanis. Kakak sulung Hanis dah pergi meninggalkan rumah, lebih 1 minggu dah, masuk matrik sss. So, lepas ni takde orang yang akan kemas bilik, rumah. Bersepah - sepah lah rumah  nanti , selamatlah mama yang disayangi ada kat rumah tapi busy jaga uyin. Hanislah yang kena kemas rumah nanti, Errrr.  Haha, Kakak kedua Hanis dah pergi asrama kelmarin. So takde lagi yang akan buat kuih or kek lepas ni. Adik Hanis plak akan pergi asrama hari sabtu ni. So sad. Tak boleh nak sepak + tumbuk tumbuk dia lagi. Haha. Gurauan Manja tu...
Tinggal berapa manusia je kat rumah ni termasuk Hanis. 

Hari Ahad pon dah start sekolah balik. Balik pukul 4.30 , ade kelas. Sabtu pon ade kelas. Alahaii. Kembali ke rutin biasa lagi. Study Study Study Study Study sampai success . InsyaAllah . Satu lagi. Hanis harap result perikse pertengahan tahun tu Ok dan Ok dan Cantik dan Cool jugak Gempak ! Haha. Assalamualaikum. 



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang