Hansya Amie .
Stress . Suka . Sedih . Seronok . ...
22/06/13 - 4:53 PTG - 6 comments


Hai uolss. Selamat petang semua. Keyboard ni buat hal plak. sakit betik hati ku ini. Argg . Redho jelah kan. Ahh . Stress sungguh minggu ni. Memang sibukss giloss lah . Memang .  dahlah public phone kat sekolah tu rosak , alamatnya memang balik sekolah pukul 4-4.30 lah sebab tak boleh nak tepon bapak hanis. So sad. Harap harap minggu depan , public phone tu okey semula. Yeee. Berharap sangat nii. 

Suka ? Apa yang Hanis suka tu. Haha. like usually lah.Kakak and adik Hanis balik . Yeayy. miss diorang. Ekeke. Kalau diorang baca ni mesti nak termuntak. Bluekk. Biasalah, hanis kalau kat rumah ni, garang macam serigala , yeauhuu. Truthly, Hanis gembira + suka kalau diorang balik. Hi. Kakak sulung Hanis tu, akan pergi semula ke matrik besok. Arrr. Ehh. Emm. So sad but true.  Adik Hanis plak, baru balik hari ni dan akan balik ke asrama hari isnin ni. dia dapat mc sebab sakit. So sad, kesian sama dia. Tapi takpe , dia seorang yang strongsssssess. Haha. 

Next, sedih?  Nothing to share . alah.. Sedih sebab sebab sebab kawan Hanis . Haaaa. I hate them , bukan ieyqa atau syahida/hasya . orang lain yang Hanis tak suka sebab diorang kutuks Hanis . Haaa. Mesti sedihkan kalau kawan sekelas kutuk kita. kan. kan.? Emm. Pape pon, redha jelah. be positive . Haha. 
 
Lastly, sekarang ni Hanis tengah prepare untuk menghadapi Percubaan PMR . Wahh. Semangat ni. doakan ye, semoga semua usaha Hanis selama ni tidak sia sia . Okkk. Assalamualaikum.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang