Hansya Amie .
Rindunya .
27/08/13 - 7:18 PTG - 0 comments


Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia semua. Masya-Allah .Dapat jugak update blog ni walaupun dah sekian lama tak update . Kali terakhir Hanis update bulan 6. Haha. sekarang ni dah nak masuk bulan 9 . Hahh. Walaupun dah berbulan, Hanis masih tak lupa lagi. Insya-Allah, tahun depan akan aktif dalam berblogging semula. Yeayy. Tahun ni cuma fokus kepada PMR !!


Minggu lepas, Hanis telah menduduki peperiksaan percubaan PMR . Masya-Allah. Hanis bersyukur sangat sebab result ok . Memang oklah bagi Hanis sebab Hanis tak pernah dapat result camtu. Hanis harap PMR sebenar nanti Hanis dapat straight A's . Hihi . Doakanlah . Insya-Allah. 


Truthly, banyak sangat yang nak diceritakan, pasal bulan puasa , raya , tetapi apakan daya , masa sekarang ni bergerak laju. Kalau korang perasan? yee? oklah . semua.... Assalamualaikum. Miss u all.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang