Hansya Amie .
One Day More :P
30/12/13 - 9:07 PTG - 1 comments

Hai semua.. Selamat Malam. Wah Wah. Pejam celik pejam celik.. lusa dah sekolah. Memang stress. Korang semua macam mane? Dah sedia? Dah siap packing barang bagi yg duk asrama lah. Adik Hanis yang duk asrama tu , tak packing lgi brang dia, cuma balut buku n letak dalam kotak je.. So sad. Nanti semua sibuk buat kerja masing-masing. 

Hanis , tahun ni tak beli lagi baju sekolah, sbb tak tahu lagi nak sekolah kat mane??? Ahhh.. Stresss.. So , pakai baju tahun lepas.., baju tahun lepas dah pudar dan Hanis takkan pakai.But it's okay sebab Hanis kebas baju my sister yg tak sekolah dah ... Hahaaaaaaaa. Jimat cermat sikit. 

Last !! Selamat Tahun Baru dan Selamat Bersekolah bagi yang sekolah.
Baaai. Assalamualaikum.




















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang