Hansya Amie .
After A few Months.....
26/03/14 - 12:24 PTG - 2 comments


Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia semua !!!!! Ohooooi. Dah berbulan bulan tak update blog. Kalau update pon, mesti takde orang yang baca sebab blog Hanis ni bukan glamour pon, sedih betul.. tapi takpe, Hanis baca sorang sorang je. Memang sedih bila tengok stats kat blog ni.. Hari ni pageviews 3 orang je. Mana tak sedih kan? Nilah akibatnya tak update, tak care kat blog berbulan bulan lamanya...


Sekarang ni tengah cuti, so boleh la update. Kalau sekolah memang sibuk tahap gaban lah.. Lagi lagi ada 1M1S , stresss nye. serabut betul. Dahlah kena jumpa ngan cikgu yang over action tu. Eyuui. tak suka betul. But , its okay lah.. nak buat camne kan? Dah takdir menentukan.... So..

Oklah semua. Assalamualaikum.



















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang