Hansya Amie .
2014 and 2015
7/03/16 - 3:30 PTG - 0 comments

Assalamualaikum semua warga blogger. Im here! Its been a long time .. Dah lame sangat hanis tak update blog ni , disebabkan kekangan masa dan terlalu sibuk dengan pembelajaran di tingkatan empat dan lima. One more thing, since 2013 keluarga hanis berpindah ke kawasan pedalaman sikit, so line internet tak ada.. how can i update my lovely blog. hahaha


 There are a lot of things happened to me in 2014 and 2015. So, nak ringkaskan.. masa 2014, hanis berada di tingkatan empat di SMK Bukit Diman, Ajil , Terengganu. Terlalu banyak pengalaman yang tak dapat dilupakan semasa di tingkatan empat. Orang kata, masa tingkatan empatlah masa untuk ENJOYYYY! bagi hanis lah, memang betul pon.. hahaha. Kurang stres, dalam kelas asyik main jer. tak sedar diri betul nak spm tahun depan tu.. by the way, tu semua dah lepas dah. hahaha 2014 ( pictures )


this picture - hari last puasa tahun 2014 and there are my siblings.. happy , right?



So, this is my whole family.. first day of Hari Raya 2014. Tema baju raya keluarga untuk tahun 2014 ialah brown. ala ala dress gitu. huhu. 
#trima seadanya, alhamdulillah



Hahh, ni pada 10 ogos 2014 , hari last prkhemahan sekolah. banyak lagi gambar sbenarnya, but , i just feel lazy to upload more. huhu. . i am at the left and the person next to me is my sister, Kok Teh J. huhu.look at my face *really  dark right  it is because hanis baru balik dari perkhemahan kebangsaan di Melaka. Mehh, i will show you some pictures :


Tadaaaaa. they are my friends . From the left - nana , me, dont remember , aliya. What kind of friend that doenst remember her friend name. ughh.  I really miss them.



Here we are!! at melaka city. after 3 days of activities, finally we got to go jalan jalan at bandaraya bersejarah MELAKA. happy !


actually, there a lot of interesting things that happened but i think i show u enough , right? Hanis dah lupa lupa ingat perkara yang lain. so 2014 .. a really short story, huhu



This entry will be continue.. 
Wait for the 2015 story !!!


I am really happy to share to all of you the things that happened in my life.. although its not interesting but to me.. Haaaaaa. Memorable experiences and i will never forget that. 
So.. i will stop here. wait for the next story . See you. Bai . Assalam .

#walaupun english i xbrapa ok , please support me.


 





















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang