Hansya Amie .
Blogwalking Segment by kasihjuju.com
10/03/16 - 11:34 PG - 9 comments


Hai semua warga blogger. hari ni hanis ada join satu segmen blogwalking. Jom kita join sama sama. Sangat mudah, cuma copy daripada blog kasihjuju  sahaja.  Jom kita join beramai ramai.



# Sila KLIK banner kat atas kalau nak join !

Syarat-syarat penyertaan:

1/ Sila follow blog saya ye.
2/ Like fanpage saya -->
3/ Buat entri bertajuk " Blogwalking Segment by kasihjuju.com "
4/ Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini.
5/ Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.


Segmen akan berlangsung selama seminggu sahaja. Cepat-cepat join okeh. Banyak kebaikkan kalau korang join segmen macam ni. Antaranya, korang dapat kenal dengan rakan-rakan blog yang lain, boleh tengok design blog diorang yang cun-melecun dan yang paling penting dapat tingkatkan follower blog.

Dan yang paling best, penganjur segmen akan pilih 5 blog bertuah untuk dimasukkan dalam senarai bloglist special yang akan penganjur segmen create lepas habis segmen ni. Pemilihan akan dibuat berdasarkan top refferal dan juga menggunakan kaedah random.org.



Ok Ok. Diharap semua blogger yang baca entry hanis kali ni dapat join segmen menarik ni.

kk,. Assalamualaikum :)




















Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang