Hansya Amie .
Ierah Sulaiman bagi FREE Product FLORA MASK For GIVEAWAY 2016!!!
5/04/16 - 1:48 PTG - 2 comments


Hai semua warga bloggers. Hari ni hanis join satu giveaway yang sangat menarik iaitu Ierah Sulaiman bagi FREE Product FLORA MASK  For GIVEAWAY 2016!!!

Hahhh ! Sesape yang baca entry tu confirm tertarik sangat dan terus join tanpa berkata apa-apa *terutamanya kaum hawa. betul tak?




Hahh ! tu dia floral mask. Kat sini hanis terangkan secara ringkas kenapa, mengapa, apakah sebabnya hanis nak sangat floral mask ni . NAK SANGAT!

Firstly, Hanis memang minat sangat dengan produk produk kecantikan ,antaranya spt mask, sebab apa? ok ok, bila hanis pakai mask kan, terasa macam kulit muka kita ni jadi fresh , lembut , dan sihat. Sebelum ni hanis ada pakai gold mask, dan beberapa jenis mask buah-buahan contoh spt tomato, epal dan lain-lain.

So, bila terjumpa giveaway nak bagi floral mask ni secara FREE , ape lagi hanis terus join lah. Sebenarnya , hanis minat sangat dengan bau bauan daripada lavendar, sangat wangi dan menyegarkan.  

Secondly, hanis nak sangat floral mask drpd Ierah sebab hanis nak sangat cuba pakai mask ni dan rasa perubahan yang akan berlaku pada wajah hanis. hihi. Adakah floral mask sama dengan mask lain ataupun floral mask ni berbeza dan lagi best !



Ok Ok, sesiapa yang nak join giveaway ini :

SILA KLIK SINI


jemput join semua warga blogger. rugi kalau tak join giveaway yang menarik ni.

Sebelum tu, TARIKH TUTUP : 30 MEI 2016


assalamualaikum,























Al Muallim - Sami Yusuf



Pengikut Setia



Ini Saya.




Profile



Borak-borak .




Cerita Menarik di Sini .






Nuffnang